Кога е най-подходящото време за ремонт на покриви по морето?

Черноморието е известно с почти непрестанния си приток на туристи, които през зимните месеци намаляват като бройка, но това не означава, че моментът за ремонт на покрива е настъпил.
Тази деликатна тема, свързана не само с красивия външен вид на сградите в Бургас и Варна, а още и с комфорта, както на постоянно живущите, така и на временните посетители – е от особено значение. Покривът е не само завършващата част от конструкцията на всяка сграда, а още – един от важните елементи, който трябва редовно да се подлага на профилактика.

Както знаете, въздухът из морските райони е по-влажен. Разбира се, един добре изграден покрив не бива да се влияе от това, но в случай, че не сте ремонтирали вашия или не сте го преглеждали в близките 5-10 години – изглежда е време да се захванете и с тази задача. Я някоя греда ще поддава, я някоя керемида ще се е разместила и ще пропуска вода…никога не може да знаете преди да сте проверили със сигурност какво е състоянието на Вашия покрив, особено ако се намирате в някой морски град като Варна или Бургас.

Ремонтите на покриви обикновено се извършват, когато времето го позволява, т.е няма опасност да завали. Е, летните месеци из черноморските градове са доста натоварени и един евентуален ремонт на покрива в големи градове като Варна и Бургас би могъл да Ви остави без наематели – освен ако нямат нищо на против да спят с гледка към звездите.

За да разберете от какво се нуждае Вашият покрив – дори да се намирате на морето и да не знаете как ще се извърши ремонта – не се колебайте да ни потърсите. Като опитни професионалисти ще се заемем с оглед и поправка на това, което ви се струва невъзможно за ремонтиране. Очакваме Ви!