Частичен и цялостен ремонт на покриви в Пловдив на топ цени

Без значение дали става въпрос за цялостен или частичен ремонт на покрива, едно е сигурно – имате нужда от добра фирма, която освен това не взима скъпо. Ако сте от региона на Пловдив, то сигурно се чудите на коя от всички фирми за ремонт на покриви в Пловдив да се доверите.

Преди да ви дадем отговор на този въпрос, нека изясним кога имате нужда от частичен и кога от цялостен ремонт на покривната конструкция. Частичен ремонт на покрива се прави в случаите когато има малки дупки, които трябва да се запълнят, или пък има няколко счупени керемиди. Поправка на отделни сегменти от конструкцията, също се причисляват към частичния ремонт. Цялостен ремонт на покрива означава, че ще се сменя всяка една съставна част на конструкцията – греди, изолация, покритие и т.н. Имайте предвид, че ако покрива ви има проблем и го хванете още в самото начало, няма да ви се налага да плащате скъпо, защото ще направите само частично ремонтиране

Когато говорим за топ цени и за фирма за ремонт на покриви в Пловдив, няма как да пропуснем Станков 53 ЕООД.

Фирмата е на пазара вее 11 години и определено може да се каже, че една от най-добрите. Бригадата от майстори е съставена от хора с дългогодишен опит, които се справят с всякакви проблеми и всякакви ситуации. Те работят изключително съвестно и в срок и използват само качествени материали. Може да ги използвате както за поправка и ремонт на покрив, така и за изграждане на нов такъв, полагане на хидроизолации, пренареждане на керемиди, тенекеджийски услуги и др. Цените им са достъпни, а освен това и ще получите безплатен първоначален оглед, с който да се запознаят със ситуацията и вашият проблем. След приключване на работа вашият покрив ще има до 15 години гаранция.

Може да се свържете с фирма Станков 53 ЕООД на тел. 0895 311 621 по всяко време, а те ще откликнат веднага на вашия проблем.