Няколко практични съвета за обзавеждане за баня с малък размер

За някои хора обзавеждането на малка баня е истинско предизвикателство, но за други това начинание може да се окаже и доста трудна задача. В редовете по-долу ще ви дадем няколко практични съвета, които ще ви помогнат при обзавеждане за баня 66рс малки размери.

Избор на правилният цвят подова настилка

При всяко обзавеждане за баня, чийто размери са малки, първото и основно нещо, от което се започва, е изборът на подова настилка в подходящ цвят. За да изглежда помещението оптически по-голямо, заложете на настилка и стени в светли тонове – бял, бежов, много светложълт и др. Така самото пространство ще изглежда оптически по-голямо, отколкото всъщност е.

Мебели и аксесоари в подходящ размер

Подходящите мебели за обзавеждане на бани с малки размери са изчистените като дизайн мебели в минималистичен и семпъл вид, които нямат орнаменти и декорации по тях. Колкото повече орнаменти и декорации има по мебелите и аксесоарите в малката баня, толкова по-малка изглежда тя на пръв поглед. Съвременните смесители за баня са много подходящи за постигането на изчистен дизайн в малка баня.

Подбор на осветлението и огледалата

Обзавеждането на баня с малки размери предполага поставянето на голямо огледало с овална форма. Овалната форма придава повече повече топлина, за разлика от остротата на огледалата с квадратна или правоъгълна форма. Що се касае по избора на подходящите осветителни тела, но задължителн изберете LED осветление и лампи, които не са висящи. По този начин ще добавите повече светлина и няма да затворите пространството с висящи лампи и абажури.

Всякакви мебели и обзавеждане за баня с различни форми и модерен и изчистен дизайн ще намерите в онлайн магазина bg-mastor.com. Очаква ви страхотно разнообразие от мивки, осветление за баня, бидета, смесители за баня, вани, плочки за баня тоалетни чинии, душ кабини и много други артикули с отлично качество и на страхотни цени.